Al vanaf €35,- per maand

Het isoleren van je woning financieren

Bij het financieren van isolatie denk je misschien al snel aan een hoge rente, lange looptijd en forse aanbetalingen. Niets minder waar! Wij zorgen onder andere voor aantrekkelijke aanschafkosten, zodat je snel kunt genieten van betaalbare duurzame en innovatieve isolatie.

  • Voor iedereen toegankelijk
  • Verlaag je energierekening
  • De nieuwste technieken voor isolatie
  • Altijd een financieringsplan op maat
  • Kosteloos en persoonlijk advies
  • Geldplatform als financieringspartner

Je kunt je wens nu vervullen met een groene lening

Binnen 24 uur krijg je een offerte van onze partner Geldplatform.

We respecteren uw privacy.
Voordeliger lenen met Groene Lening

Kosteloos en persoonlijk advies

Iedereen wil een comfortabel, energiezuinig huis. Maar waar moet u beginnen? Direct Isolatie Offerte helpt u stap voor stap in het proces, van inzicht tot en met uitvoering. Het enige dat u nog hoeft te doen, is beslissen. De financiering regelt u via Geldplatform.

De groene lening van GreenLoans is speciaal voor huiseigenaren die hun woning willen verduurzamen, bijvoorbeeld voor de aanschaf en installatie van zonnepanelen, spouwmuurisolatie of kunststofkozijnen. Greenloans is 100 % dochter van ABN AMRO. De looptijd van de lening is minimaal 5 en maximaal 15 jaar.

Vraag vandaag nog een offerte aan en onze partner Geldplatform zet alles voor je op een rijtje in jouw gratis financieringsplan. Zo kun jij de beste keuze maken!

Verduurzaming eigen woning financieren

Kosten isolatie terug te verdienen door lagere energierekening

Woningisolatie levert een flinke energiebesparing op. Een lening voor isoleren van de woning is daardoor redelijk snel terug te verdienen. Wil je geld lenen voor isolatie? Vraag dan ons gratis financieringsplan aan. Binnen 24 uur ontvang je van Geldplatform een persoonlijk advies met een heldere berekening. Daarnaast helpen wij u graag met de subsidie aanvraag, dat is in onze ogen volledige ontzorging.

Offerte aanvragen

Partner van Geldplatform

01

Geldplatform heeft een vergunning bij Autoriteit Financiële Markten (AFM) onder nr.12017571 voor het adviseren voor en bemiddelen in consumptief krediet.

Autoriteit Financiële Markten

02

Autoriteit Financiële Markten (AFM) is een onafhankelijk gedragstoezichthouder en maakt zich sterk voor eerlijke en transparante financiële markten.

Klachteninstituut

03

Klachteninstituut (Kifid) is het loket voor mensen met een financieel product of dienst van bank, verzekeraar of andere financiële dienstverlener.