Over ons

Professioneel verduurzamen

Met onze duurzame, innovatieve oplossingen maximaliseert je je wooncomfort

Bij het verduurzamen van een woning wordt al snel gedacht aan het vervangen van houten kozijnen voor kunststof. Een fantastische oplossing voor een stukje verduurzaming en isolatie van uw woning. Toch biedt het isoleren van je woning, zoals vloerisolatie, dakisolatie of spouwisolatie, nóg meer voordelen.

Isoleren is dé trend!
Wil je weten welke manier van isoleren het meest geschikt is voor jouw/jullie specifieke woning? Bij Direct Isolatie Offerte gaan we voor optimale kwaliteit en heldere prijsafspraken. Je kunt rekenen op het beste eindresultaat en een inzichtelijk kostenplaatje. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze volledige ontzorging.

Transparant werk

Dit is hoe wij werken

1. Aanvraag

Met een online aanvraag hebben we meteen inzichtelijk om welke woning het gaat en welke wensen jullie hebben voor isolatie.

2. Snel contact

Wij nemen contact met jullie op. Tijdens dit gesprek bespreken we de wensen en nemen we je mee in hoe wij te werk gaan.

3. Financieel advies

Indien gewenst voorzien we jullie van financieel advies. Dit doen wij in samenwerking met onze deskundige partner, Geldplatform.

4. Vakspecialisten

Wij werken samen met de beste specialisten door heel Nederland en zoeken voor jullie de beste match ten aanzien van het isoleren van jullie woning.

Offerte getekend, en dan?

'Local hero's only' bij Direct Isolatie Offerte!

Vanuit ons hoofdkantoor in Almelo zorgen wij dat na het ontvangen van een door alle partijen getekende offerte, de overeengekomen klus ingepland kan worden. Maar niet alleen inplannen! Hier gaat een heel selectieproces aan vooraf. Waarin we goed ondersteund worden door onze partners van Het Isolatie Gilde. Bij Het Isolatiegilde zijn alleen gecertificeerde partners aangesloten.

Wij geven altijd de voorkeur aan een lokale partij om zo de lokale middenstander te steunen en uiteraard overbodige reiskilometers uit te sluiten. Alle beetjes helpen!