Spouwmuurisolatie in Enschede méér dan geslaagd!

pic

Spouwmuurisolatie in Enschede méér dan geslaagd!

Een makkelijke manier om je buitenmuren te isoleren is spouwmuurisolatie. Een spouw is de ruimte van zo’n 4 tot 6 centimeter tussen een binnenmuur en een buitenmuur.

De ruimtes waar je veel tijd doorbrengt wil je in de winter lekker warm hebben en in de zomer zo koel mogelijk houden. Door de buitenmuren goed te isoleren wordt dit een stuk makkelijker.

Een makkelijke manier om je buitenmuren te isoleren is spouwmuurisolatie..

Je spouwmuur isoleren duurt vaak maar een halve dag, bij een vrijstaand huis een hele dag. Je hoeft zelf niets voor te bereiden.

Wij boren aan de buitenkant van de gevel in de voegen kleine gaten. Via deze gaten wordt het isolatiemateriaal in de spouw gespoten. De gaten liggen ongeveer een meter uit elkaar. Deze maken wij weer netjes dicht. Ook worden de gaten weer op kleur van de voeg gebracht. Wij hoeven niet binnen bij je aan de slag.

Bij spouwmuurisolatie komt alleen buiten wat stof los. Het kan zijn dat je na afloop de ramen moet wassen.

10 procent spaarrente

Spouwmuurisolatie verdien je in ongeveer 3 jaar terug op je energiekosten. Bron “Milieu Centraal” rekent uit dat spouwmuurisolatie net zo gunstig is als 10 procent rente op je spaarrekening. De huidige rente op een spaarrekening ligt onder de 2 procent. Betere isolatie verhoogt je woongenot en draagt bij aan de waarde van je woning.

Heb je geen spaargeld of wil je liever geld achter de hand houden? Er zijn tal van mogelijkheden om energiebesparing in huis op een andere manier te financieren, zoals de gunstige energie bespaar lening vanuit de overheid. We zetten kosteloos de financieringsmogelijkheden voor je op een rij. Zo kun je eenvoudig beslissen of je zelf investeert of leent tegen gunstige voorwaarden van de overheid.

Verhoog uw wooncomfort

Bespaar jaarlijks

UItgevoerd door specialisten

Hoge kortingen

gratis offerte op maat

Tevreden klanten, daar draait het om

Wij worden beoordeeld met een 9.8