Zonnepanelen

Trias energetica! Eerst isoleren (zo breed mogelijk) en daarna pas zonnepanelen. Alles wat niet gebruikt wordt, hoeft logischerwijs ook niet opgewekt te worden!

Totale ontzorging

Laat ons meekijken waar je uitdagingen, behoeftes en mogelijkheden liggen. Alle soorten isolaties worden met je doorgenomen, maar ook een evt. ondersteuning van een Financieringsplan en/of subsidies.

Kunststof Kozijnen

Niet alleen onderhoudsarm maar kunststof kozijnen hebben ook betere isolatiewaarde dan andere kozijnen. Dit is de U-waarde van het kozijn incl. HR++ glas, hoe lager de U-waarde hoe beter de isolatie.

Dak isolatie

Met goede dakisolatie voorkom je dat ongeveer 30% van je warmte verloren gaat. Dakisolatie is vaak al met 2 dagen geregeld en zorgt er dus gegarandeerd voor dat je energieverbruik daalt!

Vloerisolatie

Met vloerisolatie houd je kou tegen en voelt je vloer warmer aan. Win-win! Heb je een koude kruipruimte? Laat één van onze specialisten meekijken. Vaak is vloerisolatie al binnen 1 dag geregeld!

Spouwmuurisolatie

Het isoleren van je spouwmuur is een fluitje van een cent. Zomer of winter je merkt het direct aan je binnenklimaat. Nu al helemaal met de stijgende energieprijzen … wie wil er nu geen lagere energierekening?